Hotel Hefaistos Sovata

Cazare confortabilă în stațiunea balneoclimaterică Sovata

Restaurant propriu

Capacitate de 200 locuri

Sală de conferințe

150 de locuri

Terasă acoperită

20 de locuri

Bar de zi

35 de locuri

150 locuri cazare

în camere duble și apartamente

Atracții turistice situate în imediata apropiere (Lacul Ursu, Lacul Aluniș, Salina Praid, Păstrăvăria din Câmpul Cetății, pasul Bucin)

De ce să alegeți Hotel Hefaistos Sovata?

Hotelul Hefaistos Sovata este o alegere excelentă pentru turiștii care doresc să petreacă un concediu relaxant și plăcut într-un cadru natural deosebit, la un preț accesibil.


Iată câteva motive pentru care ar trebui să alegeți hotelul nostru:

Locația

Hotelul este situat în stațiunea balneoclimaterică Sovata, într-un cadru natural deosebit, ferit de forfota din centrul orașului, dar totodată la o distanță rezonabilă de cele mai importante atracții turistice.

Serviciile

Personalul calificat și amabil se va asigura că aveți parte de cele mai bune servicii de cazare și masă, oferindu-vă un sejur confortabil și plăcut.

Facilitățile

Hotelul dispune de o gamă largă de facilități pentru a vă face sejurul cât mai plăcut. Printre acestea se numără: restaurant propriu, sală de conferințe, terasă acoperită, parcare privată și tratament la bazele existente în stațiune.

Prețurile avantajoase

Hotelul oferă servicii de calitate la prețuri accesibile, astfel încât să vă puteți bucura de un concediu relaxant fără a cheltui prea mult.

Recenzii și experiența oaspeților ce ne-au trecut pragul:

Foarte mulțumit de toate serviciile,de la A -Z sunt de 10.Hefaistos!!!

Mindru Marius

Merită să vizitați stațiunea și faceți economie cu cazarea.

Liviu POPESCU

Personal de nota 10. Servire ireproșabilă. Felicitări

Mitica Coseri

Personal serviabil și dedicat. Mâncare bună.

Alexe Nicula

Sunt foarte mulțumit ..curățenie, căldură ,mîncare fff buna ..tot personalul este zâmbitor disciplinați harnici ...tot timpul cu zâmbetul pe buze ..deci este un hotel de nota 10 ..oricând pot revine aici

Vasari Paraschiva

Este un hotel cu servicii foarte bune ! Personalul foarte amabil,recepția foarte curată,liftul era nou; Dar totuși trebuie menționat că în camera în care am stat noi mobila nu era foarte nouă dar am fost plăcut impresionați să vedem într-un hotel de două stele televizoare cu ecran plat !

andurnachi bogdan

Doriți să vă bucurați de un sejur liniștit și relaxant la un cost accesibil?

Scroll to Top