Despre Hotel Hefaistos Sovata

Cazare și masă în confort de două stele!

Casa departe de casă – un hotel care oferă un mediu confortabil și prietenos!

Planificați o vacanță în frumoasa Stațiune Sovata?
Hotelul Hefaistos Sovata vă poate oferi o experiență de cazare cu două stele într-o ambianță plăcută.

Cadru natural deosebit

Localizare în stațiunea balneoclimaterică Sovata, la o altitudine între 475-530m, la doar 65 km de Târgu Mureș, într-un peisaj montan spectaculos.
Lacul Ursu, unicul lac helioterm din Europa, face parte din peisajul nostru pitoresc, adăugând farmec și grandoare stațiunii.

Condiții de cazare și servicii

Acestea sunt excelente, iar personalul nostru calificat vă asigură o ședere plăcută și relaxantă.

Indiferent dacă sunteți aici cu familia, colegii sau prietenii, vă garantăm că veți avea o experiență de neuitat și veți reveni cu plăcere!

Hotelul nostru este deschis tot timpul anului, oferind prețuri avantajoase pentru serviciile de cazare și masă. 

Cazare

Restaurantul Hotelului Hefaistos poate găzdui până la 200 de persoane și dispune de o terasă acoperită cu 20 de locuri unde, în timp ce admirați peisajele, vă puteți delecta cu meniuri diverse și gustoase din bucătăria românească, la prețuri accesibile.

Pe lângă peisajele naturale deosebite de care vă puteți bucura, punem la dispoziție pentru doritori și  diverse activități de agrement, cum ar fi vizitarea Lacului Ursu, a Lacului Aluniș, a Salinei Praid, care se află la doar 6 km distanță de Stațiunea Sovata, pasul Bucin sau Păstrăvăria din Câmpul Cetății

Facilitățile Hotelului Hefaistos Sovata

Rezervați acum o cameră la Hotel Hefaistos Sovata și bucurați-vă de o vacanță relaxantă în mijlocul naturii, cu servicii de calitate la prețuri mai mult decât avantajoase!

Mai mult:

Oferim numeroase servicii gratuite și contra cost, iar pentru mai multe detalii vă rugăm să contactați recepția hotelului.

Restaurant

Aici puteţi savura delicii romanești gătite cu drag şi pasiune de către bucătari pricepuţi.

Capacitatea noastră de 200 de locuri ne permite să găzduim și evenimente de orice tip. Pentru a satisface toate gusturile, meniul nostru este variat, cu preparate proaspete şi de calitate.
Oferta noastră include micul dejun, prânzul şi cina, iar preţul este de doar 130 lei/persoană pe zi.

De asemenea, acceptăm tichete sau carduri de vacanță, astfel încât să vă puteți bucura de mâncarea noastră delicioasă fără să vă faceţi griji în privinţa plăţii. Vă așteptăm să vă bucurați de o experienţă culinară autentică.

Sală conferințe

Dacă aveți nevoie de o locație modernă și spațioasă pentru organizarea evenimentelor dvs. importante, Sala de Conferințe a Hotelului Hefaistos Sovata este cea mai bună alegere. Oferim pachete flexibile și avantajoase, personal calificat și servicii de cea mai bună calitate. Capacitatea sălii noastre este de 150 locuri și este ideală pentru o varietate de evenimente.

Pentru a afla mai multe detalii despre tarifele și condițiile de închiriere ale salii noastre de conferințe, nu ezitați să ne contactați. Solicitați oferta noastră personalizată și profitați de avantajele oferite de Hotelul Hefaistos Sovata pentru evenimentul dumneavoastră!

Tratament balnear

SPA la Hotelul Hefaistos: procedurile de tratament balneoclimateric sunt oferite la cerere, prin baza de tratament Aluniș .

Bucurați-vă de o sănătate revitalizată cu ajutorul tratamentului balnear oferit la cerere de Hotelul Hefaistos Sovata în colaborare cu baza de tratament Aluniș!

Descoperiți pachetele speciale de tratament, pentru a vă face vacanța și mai plăcută și mai relaxantă.

Pentru orice detalii suplimentare legate de această ofertă, vă rugăm să contactați recepția hotelului!

Cazarea copiilor și paturi suplimentare

La Hotelul Hefaistos din Sovata, copiii cu varsta sub 7 ani beneficiază de cazare gratuită, dacă nu solicită pat suplimentar. În cazul în care aveți nevoie de un pat suplimentar în cameră, acesta poate fi asigurat la un preț redus de 50% din prețul unui loc obișnuit. Pentru a afla mai multe detalii despre această opțiune, vă rugăm să contactați recepția hotelului.

Dorești să petreci o vacanță într-un mod relaxant și plăcut la Sovata? Alege Hotel Hefasitos Sovata!

Scroll to Top